About Us

 

 

BELEXPOCENTAR, jedan od lidera u oblasti uslužnih i ugostiteljskih delatnosti vam pruža vrhunski proizvod, novu kulturu usluge i organizacije. Nalazi se na Novom Beogradu, u poslovnom jezgru prestonice, 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" a 10 minuta vožnje od najužeg centra grada. Od Kombank Arene je udaljen svega 500 metara, 1 km od Sava Centra, a 4.5 km od Beogradskog sajma.

 

U okviru kompanije BELEXPOCENTAR je hotel HOLIDAY INN BEOGRAD i multifunkcionalna hala Belexpocentar, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja. Belexpocentar je do početka 2010. godine bio deo EXPO XXI Asocijacije Izložbenih i Konferencijskih Centara. Od otvaranja 2006. godine do danas u Belexpocentar hali je održano preko 250 različitih događaja i konferencija.

OBAVEŠTENJE

 

PREDMET: Obaveštenje o sprovođenju statusne promene pripajanja privrednog društva BELEXPOCENTAR  d.o.o. Beograd privrednom društvu DELTA HOSPITALITY d.o.o. Beograd 


U skladu sa članom 497. Zakona o privrednim društvima (u daljem tekstu: Zakon), PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I PRUŽANJE USLUGA BELEXPOCENTAR  d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: Društvo koje se pripaja), obaveštava poverioce o sprovođenju statusne promene pripajanja.


U skladu sa Zakonskim odredbama započet je postupak statusne promene pripajanja privrednog društva BELEXPOCENTAR  d.o.o. Beograd, Španskih boraca 74, društvu DELTA HOSPITALITY d.o.o. Beograd, Vladimira Popovića 10 (u daljem tekstu: Društvo sticalac), prenošenjem na to društvo, kao Društvo sticaoca, celokupne imovine i obaveza, čime u skladu sa odredbom člana 486. Zakona, Društvo koje se pripaja prestaje da postoji bez sprovođenja postupka likvidacije.


S obzirom da je društvo DELTA HOSPITALITY d.o.o. Beograd jedini član i osnivač društva  BELEXPOCENTAR d.o.o. Beograd, cilj statusne promene kojom se društvo BELEXPOCENTAR d.o.o. Beograd pripaja društvu DELTA HOSPITALITY d.o.o. Beograd je reorganizacija poslovanja ovih pravnih lica, kao i racionalizacija i smanjenje troškova poslovanja.


Poslovne aktivnosti Društva koje se pripaja prestaju danom upisa statusne promene u registar privrednih subjekata.

 

BELEXPOCENTAR

NAJVEĆI SAVREMENI KONGRESNI CENTAR U GRADU

Glavna prednost hotela je direktna povezanost sa multifunkcionalnom halom BELEXPOCENTAR, najvećim kongresnim centrom u gradu, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja.

Belexpocentar je idealna lokacija za sve vrste manifestacija, bilo da su u pitanju konferencije, seminari, promocije, korporativne proslave, modne revije ili veliki koncerti.

Vama na usluzi, stručni tim Belexpocentra sa svojim bogatim višegodišnjim iskustvom za kompletnu organizaciju događaja.