Događaji

Manifestacije koje se odražavaju kod nas

COVID - 19

COVID - 19


Za sve aktuelne informacije, molimo Vas da posetite zvaničan sajt: https://covid19.rs/

Ceo tekst Zatvori
DAMA I DŽENTLMEN GODINE 2020

DAMA I DŽENTLMEN GODINE 2020


8.marta 2020. godine u ekskluzivnom prostoru Belexpocentra u Beogradu, održaće se 7. međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope pod nazivom DAMA I DŽENTLMEN GODINE 2020.

Ceo tekst Zatvori
EDU FAIR 2020

EDU FAIR 2020


Ceo tekst Zatvori
2Hot4Stage FEST

2Hot4Stage FEST


U sklopu 2Hot4Stage FEST 2020 - Hip Hop festivala, ljubitelji rep muzike i poklonici Hip Hop subkulture imaće priliku da u samo jednoj večeri uživaju u koncertima i bogatom muzičkom programu nekih od najafirmisanijih rep izvođača na ovim prostorima!

Ceo tekst Zatvori
DA! Digitalne Aplikacije Beograd

DA! Digitalne Aplikacije Beograd


Ceo tekst Zatvori
Žurka 2000Late

Žurka 2000Late


Uz hitove strane i domaće zabavne muzike ranih dvehiljaditih proslavićemo DAN ZALJUBLJENIH!

Ceo tekst Zatvori
Doček Nove godine!!!

Doček Nove godine!!!


Dočekajte Novu 2020. uz Mariju Šerifović u Belexpocentru!

Ceo tekst Zatvori
44. Internacionalno prvenstvo Beograda vazdušnim oružjem

44. Internacionalno prvenstvo Beograda vazdušnim oružjem


6.-8.12.2019.

Ovogodišnje 44. Internacionalno prvenstvo Beograda vazdušnim oružjem će biti održano od 6. do 8. decembra u “Belexpocentru” na Novom Beogradu. Program će biti otvoren 6. decembra, takmičenjem za Trofej Beograda za miks parove. U subotu 7. decembra na biće održan Trofej Beograda 2019. u pojedinačnoj konkurenciji. Takmičenje se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, u konkurenciji juniorki, juniora, seniorki i seniora. Kao i svake godine, Internacionalno prvenstvo se završava Velikom nagradom Beograda, 8. decembra. Poslednjeg dana takmičenje se održava u kategoriji seniorki i seniora.

Ceo tekst Zatvori
SAJAM VODA I FORUM VODA 2019

SAJAM VODA I FORUM VODA 2019


JEDINSTVENA MANIFESTACIJA U REGIONU JUGOISTOČNE EVROPE KOJA OKUPLJA STRUČNJAKE IZ SEKTORA VODOPRIVREDE

Od 20. do 22. novembra ove godine biće održan jedanaesti po redu Sajam Voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Ceo tekst Zatvori
HAVANA EN BELGRADO 2019

HAVANA EN BELGRADO 2019


U Belexpocentru će 8. i 9. novembra biti održan festival kubanske kulture Havana en Belgrado. Festival će okupiti brojne umetnike, muzičare i plesače na jednom mestu. Više informacija na: http://www.havanaenbelgrado.com/

Ceo tekst Zatvori
FASHION SELECTION

FASHION SELECTION


Modna agencija Select od 2. do 4. novembra u Belexpocentru organizuje 33. Fashion Selection, koji će ovoga puta biti najveći dizajnerski projekat u regionu, uz jedan dan posvećen dečijoj modi.

Modna agencija Select od 2. do 4. novembra u Belexpocentru organizuje 33. Fashion Selection, koji će ovoga puta biti najveći dizajnerski projekat u regionu, uz jedan dan posvećen dečijoj modi. 33. Fashion Selection nadmašiće očekivanja i najizbirljivijih modnih sladokusaca, budući da će ga otvoriti Suzana Perić, svoju novu kolekciju predstaviće diva srpskog dizajna Irena Grahovac, a velikom proslavom jubileja – 25 godina rada i 20 godina brenda Individual zatvoriće ga Bata Spasojević.

Ceo tekst Zatvori
HALLOWEEN 2000LATE

HALLOWEEN 2000LATE


Sprema se nova velika, sada već tradicionalna, tematska žurka (pod obaveznim maskama) za Noć veštica uz hitove strane i domaće zabavne muzike dvehiljaditih!

Ceo tekst Zatvori
PERWOLL FASHION WEEK

PERWOLL FASHION WEEK


46. Beogradska nedelja mode: Mesto okupljanja najvećih kreatorskih imena!

Više od 20 godina, Beogradska nedelja mode opravdano uživa status najvažnijeg modnog događaja i kao takva, zauzima centralno mesto u kalendaru kulturnih dešavanja tokom jeseni. Uz punu podršku Perwolla, našeg dugogodišnjeg partnera, manifestacija nam od 25. do 31. oktobra donosi veoma dinamičan raspored revija, stručnih panela i diskusija, kao i veoma bogat art program.

Ceo tekst Zatvori
Corporate Innovation Conference 2019.

Corporate Innovation Conference 2019.


Najveći regionalni događaj posvećen korporativnim inovacijama – drugi po redu Corporate Innovation Conference, 22. oktobra 2019. u prostoru Belexpocentra u organizaciji ICT Hub.

Najveći regionalni događaj posvećen korporativnim inovacijama – drugi po redu Corporate Innovation Conference, 22. oktobra 2019. u prostoru Belexpocentra u organizaciji ICT Hub. Tema ovogodišnje Corporate Innovation Conference će biti „Potraga za novim poslovnim modelima“, koja će se baviti jednom od najvažnijih tema koje kompanije intenzivno razmatraju danas – „Koji poslovni modeli će učiniti moju kompaniju relevantnom u budućnosti?“.

Ceo tekst Zatvori
Dragi Bravo Žurka

Dragi Bravo Žurka


Ovaj događaj je vremeplov u doba kada je časopis Bravo bio najpopularniji medju mladima!Samim tim jasno je da playlist-u čine numere samo iz tog doba! Žanr muzike je raznovrstan od starih house hitova, legendarnih hip-hop pesama, balada, evroviziskih hitova pa sve do pesama uz koje suze teku.

Ceo tekst Zatvori
The Smart City Festival 2019

The Smart City Festival 2019


Međunarodni festival pametnih gradova „Smart City Festival 2019“ se održava 15. oktobra u Belexpocentru u Beogradu.

Ovogodišnji festival tematski je usmeren na pametno donošenje odluka i upotrebu informacionih tehnologija i otvorenih podataka u procesu strateškog promišljanja, planiranja i odlučivanja.

Ceo tekst Zatvori
BELGRADE FOOD SHOW 2019

BELGRADE FOOD SHOW 2019


Beograd će po drugi put biti domaćin međunarodnom sajmu i konferenciji visokokvalitetne hrane za Jugoistočnu Evropu - Belgrade Food Show.

Srpska prestonica će biti po drugi put domaćin međunarodnom sajmu i konferenciji visokokvalitetne hrane za Jugoistočnu Evropu Belgrade Food Show. Jedinstvena i dugo očekivana prilika za susret proizvođača i kupaca, upoznavanje i razmenu znanja, profesionalni rast i uživanje u specijalitetima, na jednom mestu, osmišljena je da privuče, kako domaće, tako i inostrane posetioce u Beograd 10. i 11. oktobra 2019.godine, u Belexpocentru.

Ceo tekst Zatvori
18th Beodance Open 2019

18th Beodance Open 2019


„WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2019."

Osamnaesti put po redu, najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu, pod nazivom „WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2019“

Ceo tekst Zatvori
ŠKOLA - SCHOOL 2019

ŠKOLA - SCHOOL 2019


Sajamska manifestacija „ŠKOLA – SCHOOL 2019“ u organizaciji Udruženja knjižara Srbije.

Ceo tekst Zatvori
Dama godine 2019

Dama godine 2019


21. aprila 2019. godine u ekskluzivnom prostoru Belexpocentra u Beogradu, koji je i generalni sponzor događaja, održaće se 6. Međunarodna dodela priznanja istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope pod nazivom DAMA I DŽENTLMEN GODINE 2019. Reč DAMA je lepa, sofisticirana i decentna kao i značenje koje nosi. Sa tim u vezi, od dobitnica priznanja se očekuju prefinjen stav, istančan ukus, otmeni maniri, umerenost u reakcijama i ponašanju. Gala veče okupiće zvanice iz svih sfera života među kojima će se naći ambasadori zemalja iz kojih dolaze laureati, predstavnici Ministarstava u Vladi Srbije, lokalnih samouprava i mnogi drugi. Neke od prethodnih dobitnica ovog prestižnog priznanja, između ostalih su: Tanja Bošković, Jelena Bačić Alimpić, Neda Ukraden, Simonida Milojković, operska diva Dragana Del Monaco, Jelica Sretenović, Jelena Tomašević, Sanja Marinković, Svetlana Ceca Kitić i mnoge druge. Po tradiciji, u programu će za dame učestvovati poznati džentlmeni sa javne scene koji će se potruditi da ulepšaju veče laureatima i zvanicama na događaju. Belexpocentar je uzeo učešće u organizaciji događaja kao Generalni sponzor sa željom da kao društveno odgovorna kompanija promoviše prave vrednosti i projekat koji između ostalog ima za cilj davanje podrške rodnoj ravnopravnosti.

Ceo tekst Zatvori
Perwoll Fashion Week

Perwoll Fashion Week


45th Belgrade Fashion Week

Ceo tekst Zatvori
IT KONEKT

IT KONEKT


Fullstack konferencija – za Back-End i Front-End developere

ITkonekt 13. i 14. aprila u Belexpocentru, peta po redu FULLSTACK konferencija koja će okupiti između 500 i 700 mediora i seniora! Uncle Bob prvi put na Balkanu - jedan od najtraženijih IT predavača Uncle Bob, legenda u IT-ju i jedan od najtraženijih IT predavača na svetu, ove godine će biti u Beogradu na ITkonekt konferenciji! Osim Uncle Boba, na ovogodišnjoj konferenciji, nas očekuju i drugi poznati svetski stručnjaci. Ovog aprila, u Beogradu će biti ugošćeni neki od najvećih svetskih stručnjaka u oblasti JavaScripta, CSS-a, Angulara, .NET-a, Jave i drugih tehnologija.

Ceo tekst Zatvori
TOP JOB 2019

TOP JOB 2019


Deseti sajam zapošljavanja TOP JOB održava se 10. i 11. aprila 2019. u Belexpocentru na Novom Beogradu.

RADNO VREME SAJMA: 10. aprila 2019. od 11 do 18h 11. aprila 2019. od 10 do 17h Dugogodišnji partner sajma TOP JOB je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Ceo tekst Zatvori
FASHION SELECTION

FASHION SELECTION


Fashion Selection + Kids & Teen Fashion Selection

Modna agencija "Selekt" od 30.marta do 2.aprila organizuje 32. Fashion Selection, u Belexpocentru, na kome će biti predstavljeni najpoznatiji dizajneri i brendovi, uz dva dana posvećena dečjoj modi.

Ceo tekst Zatvori
SAJAM OPTIKE BEOOPTA 2019

SAJAM OPTIKE BEOOPTA 2019


Udruženje Optičara i Optometrista Srbije

Ceo tekst Zatvori
EDUfair 2019

EDUfair 2019


Sve o obrazovanju na jednom mestu

Šesnaesti EDUfair u Beogradu biće održan 8. i 9. marta u Belexpocentru, gde će biti predstavljeni brojni noviteti za studente i obrazovne institucije u Srbiji.

Ceo tekst Zatvori
Doček Nove Godine

Doček Nove Godine


Dočekajte Novu 2019. uz Seku Aleksić u Belexpocentru

Ceo tekst Zatvori
Belgrade 2018 World Shooting Para Sport European 10m Championships

Belgrade 2018 World Shooting Para Sport European 10m Championships


World Shooting Para Sport will be going to Belgrade for the first time in the winter of 2018. We are excited to have our first European Championships since 2013 and be in connection with their able body Grand Prix event.

Ceo tekst Zatvori
Sajam voda

Sajam voda


Od 14. do 16. novembra ove godine biće održan deseti po redu Sajam Voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Ceo tekst Zatvori
COMPETENCE IN ESTHETICS

COMPETENCE IN ESTHETICS


Ivoclar Vivadent s ponosom predstavlja deseti po redu „Competence in Esthetics“ simpozijum, koji će se održati 10. 11. 2018. u Beogradu, U Belexpocentru.

Ivoclar Vivadent s ponosom predstavlja deseti po redu „Competence in Esthetics“ simpozijum, koji će se održati 10. 11. 2018. u Beogradu, Srbija. Za one koji nisu upoznati sa ovim događajem, važno je znati da je „Competence in Esthetics“ simpozijum koji svake godine organizuje jedan od lidera u dentalnoj industriji – Ivoclar Vivadent – i koji ove godine slavi svoju desetu godišnjicu. U sklopu „Competence in Esthetics“ simpozijuma imaćete priliku da čujete predavanja nekih od najboljh stručnjaka iz oblasti estetske stomatologije. Predavači će govoriti o temama koje se tiču umjetnosti oblikovanja osmijeha i predstaviće Vam najnovije trendove i koncepte na stvarnim laboratorijskim primjerima. Također ćete imati priliku da čujete detaljna objašnjenja složenih postupaka, što će Vam omogućiti da ih replicirate u svojoj ordinaciji ili laboratoriji.

Ceo tekst Zatvori
WANNABE DIGITAL AWARDS

WANNABE DIGITAL AWARDS


WANNABE MAGAZINE, kao zvanično najposećeniji fashion & lifestyle web magazin, u 2018. godini, po prvi put u Srbiji realizuje jedinstveni projekat – Wannabe Digital Awards – Influence 2018. powered by Philips Lumea, nagrade za online influensere u čak 17 različitih kategorija

Ceo tekst Zatvori
KIDS & TEEN FASHION SELECTION

KIDS & TEEN FASHION SELECTION


Drugi po redu "Kids&Teen Fashion Selection" biće održan 4. i 5. novembra u Belexpocentru, a na manifestaciji će biti prikazane najnovije kreacije za decu i tinejdžere.

Ceo tekst Zatvori
Havana en Belgrado

Havana en Belgrado


U Belexpocentru će 2. i 3. novembra biti održan festival kubanske kulture Havana en Belgrado. Festival će okupiti brojne umetnike, muzičare i plesače na jednom mestu. Više informacija na: http://www.havanaenbelgrado.com/

Ceo tekst Zatvori
Corporate Innovation Conference

Corporate Innovation Conference


Prva Corporate Innovation Conference u Srbiji za one koji žele da ulažu u korporativne inovacije 30.oktobra u Belexpocentru

Prva Corporate Innovation Conference u Srbiji za one koji žele da ulažu u korporativne inovacije. Sve firme i pojedinci koji žele da koriste inovaciju i transformišu je u merljive poslovne rezultate 30.oktobra u Belexpocentru mogu da prisustvuju miksu najboljih globalnih i lokalnih praksi o kojima će govoriti domaći i inostrani predavači. Konferencija je implementirana od strane ICT Hub-a kao deo projekta "Igralište inovacija" i podržana od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Ceo tekst Zatvori
BELGRADE FASHION WEEK

BELGRADE FASHION WEEK


26-28 oktobar 2018

Ceo tekst Zatvori
HEAPCON REGIONAL TECH CONFERENCE

HEAPCON REGIONAL TECH CONFERENCE


Regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološki biznis Heapcon će se održati 18. i 19. oktobra u Belexpocentru.

Regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološki biznis Heapcon će se održati 18. i 19. oktobra u Belexpocentru. Imaćete priliku da slušate regionalne eksperte sa novim formama razmene znanja i regionalne ekspertize u ovoj oblasti.

Ceo tekst Zatvori
WDSF World BeoDance Open 2018

WDSF World BeoDance Open 2018


„WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2018."

Sedamnaesti put po redu, najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu, pod nazivom „WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2018“ učestvovaće oko 600 plesnih parova iz preko 25 zemalja sveta. Zbog velikog broja takmičara iz celog sveta, takmičenje će trajati dva dana. Kvalifikacije počinju u 10.00 h, a svečani defile parova i finale u 20.00 h.

Ceo tekst Zatvori
PHIACADEMY MASTERCLASS 2018

PHIACADEMY MASTERCLASS 2018


PhiAcademy Masterclass, jedan od vodećih internacionalnih događaja kada su u pitanju lepota i estetska industrija, i ove godine u Belexpocentru. Masterclass 2018 će okupiti hiljade posetilaca iz celog sveta uključujući profesionalce i umetnike.

Ceo tekst Zatvori
LOVEFEST FIRE WEEKEND

LOVEFEST FIRE WEEKEND


LOVEFEST FIRE WEEKEND - GREEN VELVET/JOSH WINK

Ceo tekst Zatvori
Svetsko prvenstvo u basketu 3 na 3

Svetsko prvenstvo u basketu 3 na 3


Svetsko prvenstvo u basketu 3 na 3, za uzrast srednjoškolaca

Ceo tekst Zatvori
WORDCAMP EUROPE 2018

WORDCAMP EUROPE 2018


Contributor Day #WCEU June 14th at Belexpocentar

Ceo tekst Zatvori
NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANJU 2018

NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANJU 2018


Međunarodna konferencija i sajam „Nove tehnologije u obrazovanju“ će biti organizovana po peti put zaredom sa ciljem unapređenja kvaliteta obrazovanja u ovom delu sveta kroz upotrebu informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT). Događaj će se održati u Belexpocentru i prostorijama hotela „Holiday Inn“ u Beogradu, od 8. do 9. juna 2018

Ceo tekst Zatvori
DRŽAVNO PRVENSTVO U LATINO-AMERIČKIM PLESOVIMA

DRŽAVNO PRVENSTVO U LATINO-AMERIČKIM PLESOVIMA


Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima. Veliko finale u Belexpocentru.

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru na „Državnom prvenstvu u latino plesovima“ koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem, 2. juna u „Belexpocentru“.

Ceo tekst Zatvori
ŠKOLA - SCHOOL 2018

ŠKOLA - SCHOOL 2018


Sajamska manifestacija „ŠKOLA – SCHOOL 2018“ u organizaciji Udruženja knjižara Srbije.

Ceo tekst Zatvori
LOGIN GAMING TOURNAMENT

LOGIN GAMING TOURNAMENT


Login Srbija je festival gejming i IT industrije posvećen svim ljubiteljima video igara, konzoli, gedžeta, youtube-a, e-sporta.

Ceo tekst Zatvori
RENEXPO® WATER & ENERGY

RENEXPO® WATER & ENERGY


RENEXPO® WATER & ENERGY u regionu Zapadnog Balkana razvio se u najveću plaformu koja okuplja veliki broj stručnjaka za energiju i zaštitu životne sredine iz regiona.

Najveći internacionalni sajam i konferencije na teme: obnovljivi izvori energije; zaštita životne sredine; voda; inovacije; energetska efikasnost

Ceo tekst Zatvori
BELGRADE FASHION WEEK

BELGRADE FASHION WEEK


43.Beogradska nedelja mode

43.Belgrade fashion week počinje od 20.aprila i traje do 26.aprila. Beogradska nedelja mode održaće se u Belexpocentru na kome će biti već afirmisani modni dizajneri kao i mladi talenti. Fashion Week će svečano biti otvoren revijom Tribute to Boris Nikolić, kojom obeležavamo 10 godina od smrti našeg dragog dizajnera. U reviji učestvuju neka od najpoznatijih imena naše modne scene: dizajneri dobitnici nagrade Boris Nikolić koja se proteklih 10 godina dodeljivala na Belgrade Fashion Week–u u saradnji sa Fondacijom B92, Borisove kolege i profesori sa fakulteta. Očekuje nas finale Fashion Scout South East European konkursa u kom učestvuju odabrani dizajneri iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Njihove radove oceniće internacionalni žiri, a pobednik konkursa kao nagradu dobija predstavljanje na London Fashion Week–u u septembru u okviru Fashion Scout programa Ones to Watch. Svoje autorske kolekcije prikazaće naši brojni dizajneri, kako oni vodećih poznatih autorskih imena, tako i dizajnerske zvezde u usponu. Kvalitetne kolekcije pripremili su i domaćim istaknuti brendovi Martini Vesto by Boško Jakovljević i Barbosa, a Beogradska nedelja mode ugostiće i indijske dizajnere, Kamran Patel i Anupreet Sidhu, koji svoje karijere grade u Londonu, a revije su imali i na poslednjem London Fashion Week–u. MIAMAYA revija će nam prikazati modele za dame najpoznatijih svetskih brendova. U sklopu Fashion Incubatora, posebnog projekta BFW Design Collective-a, nastavlja se konstantna podrška mladim dizajnerima koji su na samom početku karijere.

Ceo tekst Zatvori
MAGNIFICO

MAGNIFICO


Koncert u Belexpocentru 15.aprila

Majstor koji je komponovao muziku za filmove “Montevideo, Bog te video!”, “Senke nad Balkanom” i evergrin “Pukni Zoro” se posle četri godine vraća u Beograd

Ceo tekst Zatvori
ECO EXPO

ECO EXPO


Organizatori konferencije su Privredna Komora Zelene Srbije, NVO Zelena Eko Planeta. Uporedo sa sajamskom manifestacijom, održaće se i Konferencija, sa međunarodnim učešćem POGLAVLJE XXVII – U susret realizaciji obaveza, sa sljedećim temama koje će biti organizovane u obliku šest panela: 1. Klimatske promene, scenariji adaptacionih mera; 2. Energetika i životna sredina; 3. Vode - upravljanje vodama, kvalitet vode (prečišćavanje pitkih i otpadnih voda); 4. Otpad i sekundarne sirovine; 5. Informacione tehnologije i Životna sredina ("Zelena mreža") u funkciji unapređenja privrede i 6. Finansiranje projekata u oblasti životne sredine.

Ceo tekst Zatvori
MATADOR

MATADOR


Matador at Belexpocentar 07.04.2018.

Jedan od najtraženijih live act izvođača, Matador, nastupiće u subotu, 7. aprila u Belexpocentru. To će biti njegov treći nastup u Beogradu, za dve godine, već tradicionalno u organizaciji Blender-a. Pored ovog irskog producenta i di-džeja, kao podrška, na bini će se naći mladi predstavnici domaće elektronske scene Ilija Đoković, Nikola Mihailović i Roxa. David Lynch, koji stoji iza projekta Matador, odrastao je uz muziku izvođača kao što su Stevie Wonder i Diana Ross i bendova poput Guns N' Roses i Oasis, a jedan od njegovih omiljenih albuma je „Dark Side of the Moon“ grupe Pink Floyd. Elektronsku muziku otkrio je veoma rano, slušajući mikseve Dave Clarke-a i Richie-ja Hawtin-a. Ubrzo se zaljubio u novootkriveni zvuk i u šesnaestoj godini kupio je prvi gramofon. Ovaj strastveni kolekcionar ploča di-džej karijeru počeo je u malim klubovima u Irskoj. Posle nastupa velikih svetskih zvezda (Richie Hawtin, Jeff Mills i Groove Armada) u rodnom Dablinu, shvatio je da želi da se bavi muzičkom produkcijom i upisao je studije za inženjera zvuka. Znanje koje je stekao pomoglo mu je da se otisne u produkcijske vode, a specifičan tehno zvuk i dobre tehničke veštine učinile su da njegov talenat brzo bude prepoznat.

Ceo tekst Zatvori
TOP JOB

TOP JOB


Sajam TOP JOB održava se po deveti put 4. i 5. aprila 2018. u BELEXPOCENTRU. Tokom dva dana sajma poslodavci imaju mogućnost da da sakupe dovoljan broj biografija kako bi tokom cele godine mogli da kontaktiraju potencijalne kandidate za posao. Oni koji traže posao imaju priliku da na licu mesta upoznaju poslodavce i povećaju šansu da nađu prvi ili novi posao. Prvog dana sajma radno vreme je od 11 do 19h a drugog dana od 10 do 18h. Za više informacija o učešću pozovite organizatore Sajma (Belexpo plus i Backup) na 063 333 037.

Ceo tekst Zatvori
KIDS&TEEN FASHION SELECTION

KIDS&TEEN FASHION SELECTION


Ceo tekst Zatvori
AVL Projekt Demo Day

AVL Projekt Demo Day


Belexpocentar, 21.mart od 11h do 17.30h

Kompanija AVL Projekt iz Novog Sada, domaćim audiofilima poznata kao distributer brendova kao što su Harman/Kardon, JBL, AKG i Sonos, organizuje Demo Day u Belexpocentru na Novom Beogradu. Biće predstavljeni Chauvet Professional i Chauvet DJ rasveta, kao i RCF HDL Line Array sistemi ozvučenja.

Ceo tekst Zatvori
Međunarodni sajam i konferencija voćarstva

Međunarodni sajam i konferencija voćarstva


9 -10 mart u Belexpocentru

PROFIFRUIT - Medjunarodni sajam i konferencija voćarstva, održaće se od 09. do 10. marta 2018. godine u Beogradu. Ovo je prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća iz Srbije i kompanije iz voćarskog sektora. Nudimo kombinaciju konferencije i sajma, čiji su glavni motiv moderne tehnologije u proizvodnji voća.

Ceo tekst Zatvori
42.Internacionalno prvenstvo Beograda u streljaštvu

42.Internacionalno prvenstvo Beograda u streljaštvu


Prvenstvo ce se održati од 8. do 10. decembra 2017. godine u “Belexpocentar” hali na Novom Beogradu, Španskih boraca 74, na 60 elektronskih meta u disciplinama vazdušnog oružja, puška i pištolj, po pravilima ISSF.

Ceo tekst Zatvori
Lovefest Experience: Francesco Tristano ft. Derrick May & RTS SO

Lovefest Experience: Francesco Tristano ft. Derrick May & RTS SO


Ceo tekst Zatvori
GRAMATIK

GRAMATIK


Gramatik, uz podršku Gramophonedzie LiVe experience. Jedan od najcenjenijih producenata današnjice, Gramatik, prvi put će nastupiti pred beogradskom publikom u četvrtak, 23. novembra u Belexpocentru.

Ceo tekst Zatvori
Sajam voda 2017

Sajam voda 2017


JEDINSTVENA MANIFESTACIJA U REGIONU JUGOISTOČNE EVROPE KOJA OKUPLJA STRUČNJAKE IZ SEKTORA VODOPRIVREDE

Od 15. do 17. novembra ove godine biće održan deveti po redu Sajam Voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Ceo tekst Zatvori
Havana en Belgrado

Havana en Belgrado


Od petka do nedelje će u Belexpocentru biti održan festival kubanske kulture Havana en Belgrado. Festival će okupiti brojne umetnike, muzičare i plesače na jednom mestu. Više informacija na: http://www.havanaenbelgrado.com/

Ceo tekst Zatvori
Belgrade Fashion Week

Belgrade Fashion Week


42. BEOGRADSKA NEDELJA MODE

Ceo tekst Zatvori
ENTERtainment - Fashion Selection i MegaCinema

ENTERtainment - Fashion Selection i MegaCinema


Modna agencija Select za period od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru priprema novi ENTERtainment. Program će obuhvatiti celine Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

Ceo tekst Zatvori
VOXXED DAYS

VOXXED DAYS


Voxxed Days Belgrade, tehnološka konferencija u organizaciji Heapspace zajednice! Drugi put u Belexpocentru, treći put u Beogradu.

Ceo tekst Zatvori
Beo Dance Open 2017

Beo Dance Open 2017


WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2017.

Šesnaesti put po redu, najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu, pod nazivom „WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2017“ učestvovaće oko 600 plesnih parova iz preko 25 zemalja sveta. Zbog velikog broja takmičara iz celog sveta, takmičenje će trajati dva dana. Kvalifikacije počinju u 10.00 h, a svečani defile parova i finale u 20.00 h.

Ceo tekst Zatvori
BELFIS

BELFIS


BELFIS Fitness & Health Expo u Belexpocentru 15.-17.09.2017.

БЕЛФИС – ПРВИ САЈАМ РЕКРЕАЦИЈЕ И ФИТНЕСА Под покровитељством Министарства омладине и спорта, у организацији Савеза за рекреацију и фитнес Србије, у Београду ће, од 15. до 17. септембра 2017. године, бити одржан највећи регионални сајам рекреације и фитнеса – БЕЛФИС. Сајам рекреације и фитнеса БЕЛФИС има амбицију да постане највећи фитнес догађај у региону, са мноштвом великих брендова и бројним спортистима и професионалцима из области фитнеса који су уговорили ексклузивне наступе. Очекује се долазак 10.000 посетилаца из земље и региона. Главна тема сајма су фитнес, здравље и велнес и доступна је свима - аматерима, као и професионалцима. Током три сајамска дана, сви посетиоци имаће прилику да се упознају са сваким сегментом рекреације и фитнеса – опремом, справама и реквизитима, суплементацијом, програмима, едукацијом, иностраним сродним организацијама. Више од 60 активација уживо на три бине, као и презентације везане за фитнес, велнес, мешовите борилачке вештине, активности за децу, бодибилдинг … биће доступни током трајања сајма.

Ceo tekst Zatvori
Wint expo

Wint expo


WINT EXPO U BELEXPOCENTRU

Kompanija Wagen International doo organizuje svoj prvi home fair WINT EXPO 2017, koji će se održati u BELEXPOCENTAR hali. WINT EXPO 2017 održaće se 20. maja 2017.godine. Ideja za ostvarivanje ovako velikog poduhvata je da se našim klijentima omogući da bliže upoznaju brendove koje unazad godinama koriste, da upoznaju celokupnu ponudu koju WINT ima u svojim poslovnicama, takođe moći će da saznaju sve o kompanijama, proizvodima, novitetima. U direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanija iz industrije auto delova dobiće sve potrebne informacije.

Ceo tekst Zatvori
emagine - konferencija budućnosti

emagine - konferencija budućnosti


eMagine je nastao kao ideja kompanije Bosch da mladim ljudima predstavi kakav nas to svet očekuje pod uticajem novih tehnologija (Sa osvrtom na temu “Internet of things”). Konferencija eMagine je zamišljena kao jednodnevni događaj, 13.maja u Belexpocentru, koji podrazumeva dva segmenta: predavanja domaćih i stranih govornika i mini izložbu inovativnih tehnoloških rešenja. Ovaj događaj namenjen je studentima tehničkih fakulteta, ali i svim mladim ljudima (ili onima koji se tako osećaju) inspirisanim tehnologijama budućnosti. Pet informativnih i inspirativnih predavanja uvešće nas u svet IoT-a, pametnih gradova, samovozećih automobila i pokazati kako se kompanije prilagođavaju digitalnoj eri u kojoj je promena glavni “začin” poslovanja.

Ceo tekst Zatvori
Sajam "Škola - School 2017"

Sajam "Škola - School 2017"


Sajamska manifestacija “Škola – School 2017” se održava od 10-12 maja u Belexpocentru

Ceo tekst Zatvori
RENEXPO

RENEXPO


RENEXPO 25. - 27. april 2017. u Belexpocentru. Najveći internacionalni sajam i konferencije na teme: Obnovljivi izvori energije - Žaštita životne sredine - Voda - Inovacije

Ceo tekst Zatvori
Fashion Selection

Fashion Selection


30.jubilarni Fashion Selection

Modna agencija Select od 6. do 9. aprila proslavlja 15 godina postojanja i 30. izdanje najvećeg modnog projekta u regionu Fashion Selectiona. S obzirom na jubilej, program i koncept događaja je proširen i obogaćen, te će se uz modne revije održati i filmske premijere i koncerti bendova iz regiona. Program će se sastojati iz tri celine: Fashion Selection (modne revije), MegaCinema (filmske projekcije) i Music Selection (koncerti), i biće održan pod jedinstvenim zajedničkim nazivom eventa ENTERtainment. Fashion Selection će 6. aprila otvoriti Suzana Perić velikom revijom na aerodromu "Nikola Tesla". Nakon toga sledi program u Belexpocentru 7, 8. i 9. aprila, gde će nastupiti Bata Spasojević, Beka Zečević, Nemanja Pantelić, Jelena Atanasković, Marina Aleksić - Opančareva kći, 20 dizajnera - učesnika konkursa za dizajnere Fashion Selectiona, Original Marines. Jubilej, 30. Fashion Selection, biće obeležen revijom Only XXX Fashion Selection na kojoj će nastupiti dizajneri, brendovi i modne kuće koji su u proteklih 15 godina učestvovali na Fashion Selectionu, čije će modele nositi manekeni starije i novijih generacija, kako bi i na taj način bila predstavljena beogradska moda kroz decenije. U filmskom delu programa biće održana evropska premijera filma Dejvid Bouvi,poslednjih pet godina, i premijere filma Majlsova najnovija pesma o životu Majlsa Dejvisa i filma Noćne priče . U muzičkom delu programa nastupiće Neno Belan&Fiumensi, Zemlja gruva i The Bestbeat.

Ceo tekst Zatvori
Toolroom live

Toolroom live


Toolroom live u Belexpocentru 31/03

Toolroom Records live: Mark Knight Technasia Matt Smallwood Dj Mark Storie IDQ

Ceo tekst Zatvori
Belgrade Fashion Week

Belgrade Fashion Week


Ceo tekst Zatvori
Dejan Petrovic Big Band 14/03/2017

Dejan Petrovic Big Band 14/03/2017


Ceo tekst Zatvori
Sabaton 06/03/2017

Sabaton 06/03/2017


Ceo tekst Zatvori
Haute Coiffure Francaise 04-05/03/2017

Haute Coiffure Francaise 04-05/03/2017


Ceo tekst Zatvori
Van Gogh - 30 godina

Van Gogh - 30 godina


Grupa Van Gogh će 26. novembra u Belexpocentru u Beogradu proslaviti tri decenije svog rada i postojanja, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Ceo tekst Zatvori
Jeff Mills & simfonijski orkestar RTS

Jeff Mills & simfonijski orkestar RTS


24.11.2016. Belexpocentar

Otkrijte kako zvuči kada se na jednoj sceni spoje najpoznatiji svetski di-džej Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS. Kao najpoznatiji predstavnik Detroit tehna i osnivač legendarnog muzičkog pokreta “Underground Ressistance”, Jeff Mills je ime koje ne treba posebno predstavljati. U jednom od intervjua koji je dao za Lovefest, izjavio je da je eksperimentisanje idejama srž njegovih nastupa i da se uvek trudi da svaka interakcija sa publikom bude drugačija. Među nesvakidađnjim setovima je i onaj kada se opremu postavio na pod i tako puštao muziku, a 24. novembra ne očekujemo ništa manje egzibicionizma. Među fanovima poznat kao muzički genije, a među kolegama kao osoba koja postavlja nove standarde u muzici, Jeff Mills svakim nastupom gradi jedinstvenu priču, a najsrećniji posetioci Lovefest Experience-a biće deo velikog beogradskog poglavlja. Simfonijski orkestar RTS-a predstavlja jedan od glavnih muzičkih stožera Beograda i Srbije, a 24. novembra članovi eminentnog sastava biće pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Ceo tekst Zatvori
Sajam voda 16 -  18 novembar 2016

Sajam voda 16 - 18 novembar 2016


Sajam opreme i tehnologije za vodoprivredu - FORUM VODA Međunarodni naučno-stručni skup o vodi

Ceo tekst Zatvori
Competence in Esthetics 2016

Competence in Esthetics 2016


12.11.2016. Belexpocentar

Zadovoljstvo nam je da najavimo da će ove godine "Competence in Esthetics", biti održan 12. novembra u Belexpo Centru u Beogradu. Simpozijum nudi predavanja, radionice i demonstracije najnovijih tema iz dentalne industrije.

Ceo tekst Zatvori
Fashion Selection 7 - 9 novembar 2016

Fashion Selection 7 - 9 novembar 2016


29. Fashion Selection 7, 8. i 9. novembra u Belexpocentru!

Ceo tekst Zatvori
Green Building Expo 2016 - Međunarodni sajam i konferencija zelene gradnje, 2-4.11.2016.

Green Building Expo 2016 - Međunarodni sajam i konferencija zelene gradnje, 2-4.11.2016.


Међународни сајам и конференција зелене градње – Green Building Expo and Conference 2016 биће одржани од 02. до 04. новембра 2016. године у BelExpo центру у Новом Београду. Овај велики регионални догађај чији је организатор компанија “Енерго” окупиће више десетина угледних компанија као и експерте зелене градње и сродних делатности из целог света. Посетиоци ће бити у прилици да се упознају са светским трендовима у одрживој градњи архитектонским и инжењерским одрживим пројектовањем, управљањем зеленим инвестицијама, као и сегментима енергетске ефикасности, коришћења обновљивих извора енергије, управљања отпадом и рационалног коришћења воде у зеленим зградама.

Ceo tekst Zatvori
Wedding Show room 10 - 11. oktobar 2016.

Wedding Show room 10 - 11. oktobar 2016.


Holiday Inn Beograd & Belexpocentar predstavljaju Wedding Show Room. Posetite nas i otkrijte zašto je Belexpocentar jedinstven prostor za venčanje iz snova. Ketering, stručno osoblje i vrhunska usluga u organizaciji hotela Holiday Inn Beograd.

Holiday Inn Beograd & Belexpocentar predstavljaju Wedding Show Room. Posetite nas i otkrijte zašto je Belexpocentar jedinstven prostor za venčanje iz snova. Ketering, stručno osoblje i vrhunska usluga u organizaciji hotela Holiday Inn Beograd.

Ceo tekst Zatvori
BeoDance Open 2016 - 15th Belgrade Trophy

BeoDance Open 2016 - 15th Belgrade Trophy


WDSF World Open

Beo Dance organizuje jedan od najvećih plesnih turnira koji se održavaju u ovom delu Evrope: „WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2016." Beograd, 30. septembar i 1.- 2. oktobar 2016. godine Petnaesti put po redu, najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu, pod nazivom „WDSF World BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2016“ učestvovaće oko 600 plesnih parova iz preko 25 zemalja sveta. Zbog velikog broja takmičara iz celog sveta, takmičenje će trajati dva dana. Kvalifikacije počinju u 10.00 h, a svečani defile parova i finale u 20.00 h.

Ceo tekst Zatvori
VoxxedDays Belgrade 2016

VoxxedDays Belgrade 2016


Balkan's Most Inspiring Technology & Entrepreneurship Conference - Belexpocentar, 28-30th September 2016

Ceo tekst Zatvori
Branko Babić Microblading Academy

Branko Babić Microblading Academy


24-25. september 2016 at Belexpocentar

Ceo tekst Zatvori
Snimanje scena za film "Jesen Samuraja"

Snimanje scena za film "Jesen Samuraja"


U Belexpocentru snimana je jedna od najzahtevnijih scena filma "Jesen Samuraja", scena MMA turnira, koja je urađena u jednom kadru od 4 minuta. U snimanju scene je učestvovalo više od 150 statista i oko 70 članova ekipe. Scena je pripremana tri dana, a neprekidni kadar snimljen je uz pomoć stedikema. Za upravljanje stedikemom je bio zadužen iskusni stedikem operater Georgios Gramatikos iz Grčke, angažovan specijalno za ovu priliku. U prostorijama Belexpocentra snimane su scene borbe u kojima je glavni akter Vladice koga glumi Petar Strugar. Srugar se za ulogu u ovom filmu spremao predano, fizički je u odličnoj formi, a o tome najbolje svedoče fotografije sa snimanja. Glavni glumac nije želeo dublera čak ni za najopasnije i najrizičnije scene, a imao je pomoć vrhunske kaskaderske ekipe, na čelu sa Kalojanom Vodeničarovim. http://www.fcs.rs/sinoc-u-belexpo-centru-snimljena-jedna-od-najzahtevnijih-scena-filma-jesen-samuraja/

U Belexpocentru snimana je jedna od najzahtevnijih scena filma "Jesen Samuraja", scena MMA turnira, koja je urađena u jednom kadru od 4 minuta. U snimanju scene je učestvovalo više od 150 statista i oko 70 članova ekipe. Scena je pripremana tri dana, a neprekidni kadar snimljen je uz pomoć stedikema. Za upravljanje stedikemom je bio zadužen iskusni stedikem operater Georgios Gramatikos iz Grčke, angažovan specijalno za ovu priliku. U prostorijama Belexpocentra snimane su scene borbe u kojima je glavni akter Vladice koga glumi Petar Strugar. Srugar se za ulogu u ovom filmu spremao predano, fizički je u odličnoj formi, a o tome najbolje svedoče fotografije sa snimanja. Glavni glumac nije želeo dublera čak ni za najopasnije i najrizičnije scene, a imao je pomoć vrhunske kaskaderske ekipe, na čelu sa Kalojanom Vodeničarovim. http://www.fcs.rs/sinoc-u-belexpo-centru-snimljena-jedna-od-najzahtevnijih-scena-filma-jesen-samuraja/

Ceo tekst Zatvori
EXPO MEDIC Sajam medicine i farmacije 19-21.05.

EXPO MEDIC Sajam medicine i farmacije 19-21.05.


Sajam je namenjen isključivo stručnoj javnosti a tokom tri dana trajanja sajma, preko 60 izlagača predstaviće svoje proizvode i usluge nudeći svim zainteresovanim stranama organizaciju B2B sastanaka. Uz podršku stručnog odbora, očekujemo dnevnu posetu od preko 2000 lekara, farmaceuta i zdravstvenih tehničara koji će kroz brojna besplatna predavanja imati priliku da isprate aktuelnosti iz oblasti medicine i farmacije i na taj način unaprede svoja znanja i veštine.

Sajam je namenjen isključivo stručnoj javnosti a tokom tri dana trajanja sajma, preko 60 izlagača predstaviće svoje proizvode i usluge nudeći svim zainteresovanim stranama organizaciju B2B sastanaka. Uz podršku stručnog odbora, očekujemo dnevnu posetu od preko 2000 lekara, farmaceuta i zdravstvenih tehničara koji će kroz brojna besplatna predavanja imati priliku da isprate aktuelnosti iz oblasti medicine i farmacije i na taj način unaprede svoja znanja i veštine. Organizator sajma je Privredna komora Beograda uz podršku Grupacije proizvođača, distributera i pružaoca zdravstvenih usluga u oblasti lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata uz podršku Privredne komore Beograda, Grada Beograda i Sekretarijata za zdravstvo grada Beograda. Za sve detaljnije informacije posetite http://www.kombeg.org.rs/aktivnosti/udr_industrije/Detaljnije.aspx?veza=17147

Ceo tekst Zatvori
Sajamska manifestacija „ŠKOLA - SCHOOL 2016“

Sajamska manifestacija „ŠKOLA - SCHOOL 2016“


Sajamska manifestacija „ŠKOLA - SCHOOL 2016“ i ove godine će biti održana u BELEXPOCENTRU, od 11. do 13. maja, u organizaciji Udruženja knjižara Srbije

Ceo tekst Zatvori
RENEXPO® Western Balkans 20-21.04.2016.

RENEXPO® Western Balkans 20-21.04.2016.


Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti. Najveća međunarodna platforma za eksperte u energetici ponovo otvara svoja vrata u Beogradu za 80 izlagačkih kompanija, 400 konferencijskih i učesnika na okruglim stolovima, više od 1000 stručnih posetioca, institucija, investitora, vlade, asocijacija, vlasnika projekata i predstavnika. RENEXPO® WESTERN BALKANS nije samo najveći i najznačajniji događaj u Srbiji na temu obnovljivih izvora energije nego i najveća energetska platforma za region čitavog Zapadnog Balkana.

Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti. Najveća međunarodna platforma za eksperte u energetici ponovo otvara svoja vrata u Beogradu za 80 izlagačkih kompanija, 400 konferencijskih i učesnika na okruglim stolovima, više od 1000 stručnih posetioca, institucija, investitora, vlade, asocijacija, vlasnika projekata i predstavnika. RENEXPO® WESTERN BALKANS nije samo najveći i najznačajniji događaj u Srbiji na temu obnovljivih izvora energije nego i najveća energetska platforma za region čitavog Zapadnog Balkana. Hotel Holiday Inn Beograd želi dobrodošlicu RENEXPO® Western Balkans učesnicima sajma i konferencije u Beogradu. Specijane cene smeštaja dostupne su za sve učesnike: http://www.renexpo-belgrade.com/fileadmin/media/PDF/Holiday_Inn__RENEXPO_Registration_Form_01.pdf Registracija posetilaca (bez naplate): http://www.renexpo-belgrade.com/renexpo-visitors.html?&L=1

Ceo tekst Zatvori
Modna revija Melina Džinović 14.04.

Modna revija Melina Džinović 14.04.


Ceo tekst Zatvori
Sajam zapošljavanja TOP JOB 06-07.04.2016.

Sajam zapošljavanja TOP JOB 06-07.04.2016.


TOP JOB je jedan od najboljih projekata na području zapošljavanja u Srbiji. Ideja vodilja organizatora je da TOP JOB bude pre svega društveno odgovoran projekat. Pored pažnje koja se poklanja zapošljavanju mladih ljudi, kako bi nove genracije dobile mogućnost da steknu radno iskustvo, akcenat je stavljen i na osobe sa iskustvom koje bi želele da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima. Na taj način pokriva se tržište rada u svim delatnostima. Time je omogućeno kompanijama koje učestvuju na sajmu, da dođu do što kvalitetnijih biografija i obave prvu selekciju potencijalnih kandidata na licu mesta.

TOP JOB je jedan od najboljih projekata na području zapošljavanja u Srbiji. Ideja vodilja organizatora je da TOP JOB bude pre svega društveno odgovoran projekat. Pored pažnje koja se poklanja zapošljavanju mladih ljudi, kako bi nove genracije dobile mogućnost da steknu radno iskustvo, akcenat je stavljen i na osobe sa iskustvom koje bi želele da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima. Na taj način pokriva se tržište rada u svim delatnostima. Time je omogućeno kompanijama koje učestvuju na sajmu, da dođu do što kvalitetnijih biografija i obave prvu selekciju potencijalnih kandidata na licu mesta. RADNO VREME SAJMA: 6. aprila od 11 do 19 časova, i 7. aprila od 10 do 18 časova. Za više informacija posetite http://topjob.rs/

Ceo tekst Zatvori
BELGRADE ESPRESSO EXPO 2016, 25-26.03.

BELGRADE ESPRESSO EXPO 2016, 25-26.03.


Prvi Beogradski Espresso Expo – festival kafe, održaće se 25. i 26. marta 2016. godine u Belexpocentru. Festival, dva dana ispod istog krova, okuplja sve najbolje beogradske Coffee Shop-ove, sve relevantne distributere i prozivođače kafe, posebno espresso kafe, kao i njenih suplementarnih proizvoda.

Prvi Beogradski Espresso Expo – festival kafe, održaće se 25. i 26. marta 2016. godine u Belexpocentru. Festival, dva dana ispod istog krova, okuplja sve najbolje beogradske Coffee Shop-ove, sve relevantne distributere i prozivođače kafe, posebno espresso kafe, kao i njenih suplementarnih proizvoda. U okviru ovog jedinstvenog festivala, koji sa ponosom prikazuje sve najbolje od kafe, posetioci će imati priliku da uživo prate National Barista Championship, čiji će pobednik predstavljati, prvi put, našu zemlju na World Barista Championship-u. (Dablin, Jun 2016). Uz seriju zanimljivih prezentacija i radionica vezanih za svet kafe, svaki posluženi espresso napitak na festivalu biće – besplatan! Cilj, Speciality Coffee Association of Serbia, je da pokažu kako gostima, konzumentima, tako i celom svetu, kolika je strast prema kafi u Srbiji.

Ceo tekst Zatvori
Sajam optike BEO-OPTA 2016

Sajam optike BEO-OPTA 2016


Sajam optike BEO-OPTA 2016 u Belexpocentru

Ceo tekst Zatvori
Internacionalno prvenstvo Beograda 11-13.12.2015.

Internacionalno prvenstvo Beograda 11-13.12.2015.


Ceo tekst Zatvori
Sajam Voda 17.-19.11.2015. u Belexpocentru

Sajam Voda 17.-19.11.2015. u Belexpocentru


Od 17. do 19. novembra ove godine biće održan sedmi po redu Sajam Voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Ceo tekst Zatvori
UMEK

UMEK


Jedan od najagažovanijih techno DJ-eva dašnjice i čovek koji je uradio mnogo za globalnu techno scenu, Umek, stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru!

Ceo tekst Zatvori
St Germain - Live on Tour

St Germain - Live on Tour


St Germain, 02.novembar, Belexpocentar

Proslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain (Sen Žermen) 2. novembra u beogradskom Belexpocentru održaće svoj dugoočekivani koncert, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije!

Ceo tekst Zatvori
Dance4Manya

Dance4Manya


Dance4Manya festival, 16 i 17 oktobar u Belexpocentru

Ove jeseni, cela Srbija i njena scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku čija dobrota i osmeh greju naša srca. Za život Nemanje Ivanovića, poznatijem kao Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya. BelExpo Centar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju.

Ceo tekst Zatvori
Koncert ansambla Kolo

Koncert ansambla Kolo


Koncert ansambla KOLO, 1.oktobar u 20h, u Belexpocentru

Za više informacija možete pozvati na broj: 011/276-31-44, lokal 105

Ceo tekst Zatvori
„WDSF International BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2015“.

„WDSF International BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2015“.


Beograd, 25.-26. i 27. septembar 2015. godine

Četrnaesti put po redu, najbolji svetski plesači u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova. Na prestižnom međunarodnom takmičenju u sportskom plesu, pod nazivom „WDSF International BeoDance Open – TROFEJ BEOGRADA 2015“ učestvovaće oko 600 plesnih parova iz preko 25 zemalja sveta.

Ceo tekst Zatvori
Serbian Latte Art Championship 2015

Serbian Latte Art Championship 2015


Beograd, 24.09.2015. Belexpocentar

Ceo tekst Zatvori
Revija muške modne kuće "Pal Zileri" 21.09.2015.

Revija muške modne kuće "Pal Zileri" 21.09.2015.


Revija muške modne kuće "Pal Zileri" 21.09.2015.

Ceo tekst Zatvori
SCnet Međunarodni seminar

SCnet Međunarodni seminar


SCnet Međunarodni seminar 05.09.2015.

Ceo tekst Zatvori
Otvoreno međunarodno takmičenje u sportskom plesu za osobe u kolicima, 5 - 8 jun, 2015

Otvoreno međunarodno takmičenje u sportskom plesu za osobe u kolicima, 5 - 8 jun, 2015


2015 IPC WDS SERBIAN Open Championship

Ceo tekst Zatvori
Sajam Knjižara

Sajam Knjižara


Sajam Knjižara u Belexpocentar hali, 13.-15.05.2015.

Ceo tekst Zatvori
SVET LEPOTE EXPO – DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM KOZMETIKE, NEGE KOSE, ZDRAVLJA I ESTETIKE  25. i 26. april 2015.

SVET LEPOTE EXPO – DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM KOZMETIKE, NEGE KOSE, ZDRAVLJA I ESTETIKE 25. i 26. april 2015.


Pozivamo Vas na drugi sajam kozmetike po redu. Očekuje vas preko 100 svetskih brendova, do 70 posto popusta, kao i veliki broj poklona. Moći ćete da prisustvujete velikom broju edukacija i interesantnom programu na stejdžu, kao i međunarodnom takmičenju u kategorijama Fantasy šminka i Body art. Radno vreme Sajma je od 10h ujutru, do 19 h uveče. Cena karte je 350 dinara. Sajam je rađen po najvišim evropskim standardima, i sigurni smo da pomeramo granice u organizacijskom smislu.

Ceo tekst Zatvori
Weekend Spring Promotion

Weekend Spring Promotion


1 noćenje u dvokrevetnoj sobi - 90 eur/ 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi - 160 eur

Weekend Spring Promotion u hotelu Holiday Inn Belgrade. 1 noćenje u dvokrevetnoj sobi - 90 eur/ 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi - 160 eur Doručak/Fitnes & Spa/Parking/Internet/Kasna odjava do 15 časova

Ceo tekst Zatvori
Blind Guardian

Blind Guardian


Beograd, 19.05.2015. u 21h, Belexpocentar hala

Ceo tekst Zatvori
RENEXPO® Western Balkans

RENEXPO® Western Balkans


RENEXPO® Western Balkans po drugi put u Beogradu otvara svoja vrata celom regionu. Domaći i internacionalni eksperti iz oblasti Obnovljivih izvora energije, investitori i predstavnici industrije, srešće se u sajamskom prostoru Belexpocentra, 22.-23. aprila 2015. www.renexpo-belgrade.com

Ceo tekst Zatvori
Sajam optike

Sajam optike


Sajam optike u Belexpocentar hali, 20-22.03.2015.

Ceo tekst Zatvori
Nove tehnologije u obrazovanju

Nove tehnologije u obrazovanju


Konferencija „Nove tehnologije u obrazovanju“ održaće se 27. i 28. februara 2015. u Belexpocentru.

Konferencija „Nove tehnologije u obrazovanju“ održaće se 27. i 28. februara 2015. u Belexpocentru. Cilj konferencije je da pomogne nastavnom i drugom osoblju u školama i fakultetima u Srbiji i regionu, kao i svima koji su uključeni u donošenje obrazovnih politika da osavremene nastavni proces i na što bolji način iskoriste mogućnosti koje nove tehnologije pružaju. Na ovom dvodnevnom događaju biće reči o sledećim temama: • Primeri dobre prakse u upotrebi IKT u osnovnim i srednjim školama • Primeri dobre prakse u upotrebi IKT u visokom obrazovanju • Inkluzivno obrazovanje uz podršku IKT Konferenciju će pratiti sajamski program u okviru koga će svoja rešenja predstaviti kompanije, izdavačke kuće i obrazovne institucije iz Srbije i regiona, kao i Velike Britanije. Teme će biti prezentovane na srpskom i engleskom jeziku, a učešće na konferenciji je besplatno i prijava je otvorena do 22.02.2015. godine.

Ceo tekst Zatvori
Dan zaljubljenih u hotelu Holiday Inn Beograd!

Dan zaljubljenih u hotelu Holiday Inn Beograd!


LIVE, LAUGH, LOVE @ Holiday Inn! 13-14/02 ili 14-15/02 - Noćenje sa doručkom (late check out) - Večera - Flaša šampanjca - Korišćenje spa centra Cena paketa za dve osobe: EUR 95 BE IN LOVE @ Holiday Inn! 13-15/02 ili 14-16/02 - Noćenje sa doručkom - Večera na Dan zaljubljenih - Flaša šampanjca - Korišćenje spa centra Cena paketa za dve osobe: EUR 145 reservations@hibelgrade.rs; +381 11 3100 000

LIVE, LAUGH, LOVE @ Holiday Inn! 13-14/02 ili 14-15/02 - Noćenje sa doručkom (late check out) - Večera - Flaša šampanjca - Korišćenje spa centra Cena paketa za dve osobe: EUR 95 BE IN LOVE @ Holiday Inn! 13-15/02 ili 14-16/02 - Noćenje sa doručkom - Večera na Dan zaljubljenih - Flaša šampanjca - Korišćenje spa centra Cena paketa za dve osobe: EUR 145 reservations@hibelgrade.rs; +381 11 3100 000

Ceo tekst Zatvori
Kardiološka sekcija Srpskog lekarskog društva

Kardiološka sekcija Srpskog lekarskog društva


Kardiološka sekcija Srpskog lekarskog društva u organizaciji Kliničkog centra Srbije 29.01.2015.

Ceo tekst Zatvori