Ketering

Član svetskog brenda InterContinental Hotels Group ima želju i obavezu prema svojim klijentima da pruži uvek više.

Vrhunska usluga

Zdravstvena ispravnost, kvalitet hrane i nivo usluge održava se uvek na najvišem nivou. Juna 2009. godine izvršena je serifikacija po HACCP standardu. Na unapređenju i očuvanju ovog sistema zajedno sa našim kuvarima radi i tehnolog ishrane. Naš uspeh se zasniva na sposobnosti da ponudimo kompletnu ketering uslugu, od pripreme i dostave do posluživanja hrane, bilo da se radi o keteringu za stotine zaposlenih ili sofisticiranoj poslovnoj ili koktel večeri za VIP partnere i goste.

Sa punim poverenjem nam možete prepustiti kompletnu organizaciju keteringa, bilo da lansirate novi proizvod, motivišete svoje zaposlene, organizujete VIP žurku, rođendansku proslavu ili svoje venčanje.  U zavisnosti od tipa događaja, broja zvanica, vremena i mesta dešavanja, daćemo vam konkretne predloge menija i organizacije celokupnog dešavanja.

Naša usluga obuhvata sve aspekte organizacije različitih vrsta događaja

 

Reference

Coca-Cola

Coca-Cola Hellenic Leaderhip Conference, održana je u Holiday Inn hotelu marta 2008. godine, za koji je obezbeđena kompletna usluga za preko 150 učesnika iz celog sveta i to: smeštaj, ishrana i konferencijske prostorije, kafe pauze i gala večera u hali Belexpocentar za više od 500 učesnika.

http://www.belexpocentar.rs/images/catering/coca_cola_hover.png

Eurovision

City Break maja 2008, Eurovision Song Contest 2008, koji su osim smeštaja u hotelu podrazumevali i svečane ili radne ručkove i večere, bankete i prijeme.

http://www.belexpocentar.rs/images/catering/eurovizija_hover.png

Serbia Open

Prvi značajan ketering događaj van kuće organizovali smo na ATP turniru SERBIA OPEN, maja 2009. godine, kada smo za 9 dana održavanja turnira u novoformiranoj kuhinji na terenima pripremili i poslužili:
• 12.292 obroka za sportiste i novinare
• Preko 10.000 a la cart obroka u VIP i javnom restoranu
• Organizovana je kompletna ishrana volontera i angažovanih radnika (njih oko 140)
Za ovu priliku su pripremani posebni meniji za tenisere sa pažljivo izbalansiranim kalorijskim i nutritivnim vrednostima.

http://www.belexpocentar.rs/images/catering/serbia_hover.png

Univerzijada

Na UNIVERZIJADI 2009 koja je održana juna/jula u Beogradu i trajala je 22 dana, organizovali smo i sproveli:
• Pripremu i posluženje doručka za sve učesnike Univerzijade (broj učesnika dostizao je i 8.000 dnevno).
• Posluženje ručka i večere za sve učesnike i održavanje higijene trpezarije.

http://www.belexpocentar.rs/images/catering/univerzijada_hover.png

Madonna

Madonna – koncert u Beogradu – organizovali smo ishranu ekipe od oko 70 ljudi pevačice u trajanju od 8 dana u avgustu 2009 godine, kada je pripremljeno više od 1000 obroka i 1500 sendviča I brojni drugi veliki događaji.

http://www.belexpocentar.rs/images/catering/madona_hover.png