O nama

 

 

BELEKSPO PROPERTY DOO, jedan od lidera u oblasti uslužnih i ugostiteljskih delatnosti vam pruža vrhunski proizvod, novu kulturu usluge i organizacije. Nalazi se na Novom Beogradu, u poslovnom jezgru prestonice, 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" a 10 minuta vožnje od najužeg centra grada. Od Kombank Arene je udaljen svega 500 metara, 1 km od Sava Centra, a 4.5 km od Beogradskog sajma.

 

U okviru kompanije BELEKSPO PROPERTY DOO je hotel HOLIDAY INN BEOGRAD i multifunkcionalna hala Belexpocentar, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja. U Belexpocentar hali je od otvaranja 2006. godine do danas održano preko 1000 različitih događaja i konferencija.

 

OBAVEŠTENJE O SPROVOĐENJU STATUSNE PROMENE

 

Svi detalji nameravane statusne promene sadržani su u nacrtu Ugovora o pripajanju koji je objavljen na sajtu Agencije za privredne registre (APR), u skladu sa Zakonom o privrednim društvima

 

Prilog: 

Obaveštenje o statusnoj promeni Savooja Belekspo Property

 

BELEXPOCENTAR

NAJVEĆI SAVREMENI KONGRESNI CENTAR U GRADU

Glavna prednost hotela je direktna povezanost sa multifunkcionalnom halom BELEXPOCENTAR, najvećim kongresnim centrom u gradu, gde se mogu organizovati najrazličitije vrste događaja.

Belexpocentar je idealna lokacija za sve vrste manifestacija, bilo da su u pitanju konferencije, seminari, promocije, korporativne proslave, modne revije ili veliki koncerti.

Vama na usluzi, stručni tim Belexpocentra sa svojim bogatim višegodišnjim iskustvom za kompletnu organizaciju događaja.